ur en gammal bok

"There are moments in our life when we find ourselfs in crossroads. Afraid, confused and without a roadmap."
"But once in a while, people push on to something better.
And the courage to let someone in, or to give someone a second change." 
"It's only when you are tested that you truly can discover who you are. And it's only when you are tested that you can discover who you can be"
Lucas Scott

"Vad gör han ikväll? Hur många namn har han uppskrivna i sin anteckningsbok? Hur många människor nämner honom ibland i sina samtal, vet vem han är, uppskattar, kanske till och med älskar? Hur många bär honom i sina drömmar? Hur många brev, vykort, hälsningar med posten? Hur många telefonsamtal? Hej, jag ville bara höra hur du mådde. Hej, jag vill bara prata en stund med dig. Kan vi träffas? Jag älskar dig, jag saknar dig. Hur många värmeord i hans öra? Han är en vanlig människa."
Johanna Nilsson; 'Hon går genom tavlan, ut ur bilden'

Sportlov!



Igår var det inte så kul väder, världens snöstorm. Var med Klara, Filippa och Brago en stund, på kvällen var jag hos Judit och vi kollade på Twilight och CM. Var hemma vid tolv, då förprogrammen för Oscarsgalan började. Kollade på HELA galan som slutade kl sex på morgonen. Vid halv fem var det sjukt segt. Somande precis efter galan och vaknade vid 12 idag. Vid halv sju var jag och Judit och kollade på I Taket Lyser Stjärnorna och nu ska jag kolla på Kopps hej!

.



Bajs, Little Ashes premiären är flyttad till maj.

Lördag.

Det är första dagen på sportlovet och jag har inte gjort så mycket. Har typ kollat på Criminal Minds, bakat bagels (!) och sen fastnade jag i bokhandeln i en timme i jakt efter en bok som jag inte hittade. Det är väldigt skönt med sportlov! Har inte planerat så mycket men om någon vill göra något är det bara att höra av sig! Skulle ha åkt till Åland men det blir nog inte så.
Jag har lust att kolla på film! Någon som har något bra filmtips?

CM





Älskar Dr. Reid!

De senate dagarna har jag spenderat med att plugga och kolla på Criminal Minds. Snart är det sportlov och det ska bli så himla skönt! I helgen gjorde jag inte så jättemycket. I lördags var jag hos Anna och kollade på lite filmer med henne och Signe. I söndags var jag, Adam och Judit på Nationalmuseet. Nu vill jag bara ha sportlov!

Fredag den trettonde



Idag är det fredag den trettonde och jag är hemma och är sjuk. Fast gick på jobbigt matteprov i aulan i morse. Det gick inge bra. Dagen har spenderats med mitt nya addiction, Criminal Minds. Ikväll ska jag och Klara äta på sushibuffé!

Bilddagboken är så himla deppigt

Jag vill ha sommar: gå utan jacka. solnedgångar. skolavslutning. äta glass. vara ute på kvällarna. sol. Grönan. kjol. Skrattstock. fina utomhuskonserter. ljus. blåsa såpbubblor. tanto. grilla i random parker. inte frysa. gunga. röka pinnar. sova. hoppa studsmatta. prata. hälla ketchup på gungor. skåne. pengar. blommor. resa. lyssna på bra musik. vara glad. åka långt bort från äckelvinterstockholm. film regniga dagar. ballerinaskor. jordgubbar. gräs. ingen kall blöt snö. gröna träd. sand. grönt. fota. cykla. midsommar. sommarjobb. nya kläder. körsbärsblommor. valborg. fin hårfärg. köpenhamn. pridefestivalen. ung08. sthlm live. fika i fina trädgårdar. röd saft. skogen. extraextra. en röd och grön balkong. skinnarviksberget. etc. osv.





blablabla



Igår efter skolan var jag med Adam och vi kollade på Made. Sen på kvällen åkte
jag till Judit och vi kollade på Prom Night. Jag tycket faktiskt att den var bra!
Vid busshållplatsen blev jag kompis med en trevlig gubbe haha
Nu ska jag åka till Adam och ikväll ska jag kanske på bio med Louise och några.

Five strangers with nothing in common, except each other.








Jag älskar The Breakfast Club!

Söndag


Igår träffade jag Anna. Vi gick på promenix och jag frös om tårna.



Vi hamnade slutligen på Fåtöljen där vi bestämde att vi skulle försöka tågluffa i Skåne i sommar!

RSS 2.0