Jag vet inte.

   

HELG

I fredags var jag först ett tag med Adam, sedan var jag hos Judit och vi åt Pommes Frites med grillkrydda från Timmisgrillen. (y) och så kollade vi på Så Ska Det Låta och la pussel haha! I lördags fyllde jag år och fick 500 kr på American Apparel av mamma och pappa. På kvällen kom först Judit och vi sjöng singstar och gjorde en tårta. Sen kom Vera, Sara, Johanna, Adam, Clara och Klara och vi åt tårta! Fick massor av fina presenter, tack så jättemycket! Fick bla en Älgjakt-DVD av Klara. haha! Sen kollade vi på film: Pray for Morning och One Missed Call. Sen sov Judit och Klara över. Idag spelade jag, Klara och Judit GalenPanna imorse. Sen träffade jag Anna och Signe och vi fikade på ett coolt Medeltida fik i Gamla Stan. puss hej

15!

Idag fyller jag år! hehhehihio
tack för alla sms, telefonsamtal och alla som sagt grattis pusspuss!

Söndag-Måndag

Igår kväll var jag, Louise, Judit och Isa hemma hos Miranda och kollade på WipeOut och lite Beck. Jag hejade på Mårrten och svensken. Sen när jag skulle åka hem var det jätteläskig dimma.

Nu ska ni få höra om min otroligt spännande dag! Den började med att jag vaknade halv nio, för vi hade studiedag, då läste jag lite i Så länge vi båda andas. Vid klockan tio åkte jag till String för att äta frukost med Miranda, Judit och Louise. Missade typ 3 bussar så jag om lite sent men.
Jag och Miranda fick praoplats på String! najs. Vid kl tolv åkte jag hem för att hämta Adams present och byta jacka för det var så himla varmt ute! Kändes som vår! Sen åkte jag till nSkrapan där jag fikade med Adam, Johanna, Vera, Sara, Miranda och Louise för Adam fyller år idag, Grattis!!! Han fick en The Nanny-box och SATC soundtracket av mig!

Sedan gick vi och kollade i lite affärer,  och eftersom det var så himla vårigt ute var jag tvungen att köpa årets solglasögon! Efter det gick jag och Adam till Klara där vi fick bullar. Sedan gick jag till Judit och nu sitter jag här och borde skriva på min svenskanovell men jag har ingenting att skriva om. Intressant text! och på lördag fyller jag år!!!

Män Som Hatar Kvinnor


Igår kväll såg jag och Adam Män som hatar kvinnor. Läste boken för ca 2 år sedan och tycker faktiskt att filmen var väldigt bra.

TwiNight!



Eftersom man är lite väl nördig kan man ju inte missa detta,
så den 2-3 maj ska jag, Judit och Miranda gå på TwiNight!

Segt


Eftersom att jag inte har tagit nya bilder på sistonde ( är välidigt seg med det) så får det bli lite gamla bilder i repris haha. Idag har jag inte gjort så mycket, skolan var seg. Sen var jag och mamma på Ikea och i Skärholmen. Köpte en ny tröja och två böcker woho!
Igår gjorde jag... inte så mycket heller. Vi hade håltimme på spanskan iaf, då var vi i ett trapphus och lekte. Efter skolan handlade jag, Louise, Isa och Miranda pommes frites med grillkrydda och det var synd om korvgubben! Sen gick vi hem till Miranda och åt. Efter det gick jag och Judit hem till henne och kollade på Sjätte Sinnet.

söndag.


Matthew Gray Gubler

Denna dag sög verkligen, jag hatarhatarhatar söndagar!
Det ända jag har gjort idag är att städa mitt rum, kollat på OC och färgat håret. Skulle färga håret typ brunt men det blev nästan svart igen... jaja

Fredag!


Valde någon random gammal bild, vill ha sommar!
Nu är det helg och det är så himla skönt! Hade engelskaprov idag, som jag tycket gick ganska bra faktiskt. Hade pluggar en hel del så. Lite småfel sådär, men det kändes ok iaf. Efter skolan var jag med Adam en stund. Vi satt i skrapan och sen på biblioteket och läste tidningar typ. På vägen hem gick jag och hyrde en film, Cleaner hette den tror jag. Hoppas den är bra! Om någon har lust att komma och kolla på den med mig så feel free. Nä nu ska jag spela Seterra, är lite besatt. Man ska typ pricka städer och länder på en karta haha men det är kul. Sen ska jag fortsätta att se på The Hills.

html-koder my ass.

Har försökt att fixa bloggen lite, men den blev bara värre haha. Men har iaf fixat länkar till några av mina kompisars bloggar som jag gillar. Kolla in dom! Laddade ned The Hills säsong 1 tidigare idag och har kollat på det sen dess. Har ju sett dom förut men det var ett tag sen nu! Det är så himla kul att bara... kolla på haha! I helgen har jag inte så jättemycket planerat, men på lördag fyller mamma år. Ska också på Classic Tea Room med Anna och Signe :D Har inte så mycket att skriva, min blogg är så rolig!!! hejhej

filmer...

De senaste dagarna har jag sett massor med filmer (och CM avsnitt såklart):

The Illusionist:





No Country For Old Men:




Senior Skip Day:



Pray For Morning:




Skola

Hej jag är i skolan och vi har bild i datasalen! Vi gör coola bloggar, här är min: http://amandaliden.blogspot.com/
Vi ska skriva om internet och media. Älskar skolan, uppdaterar ikväll, puss hej!

RSS 2.0